Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ελέκσιονς

                   Γεια και χαρά. Η χαρά εύχομαι να έρθει στα πρόσωπά μας από δευτέρα που λέει και ο αοιδός Πάνος Κιάλλος. Παρατηρούσα όλην αυτή την περίοδο τα πρόσωπα του λαουτζίκου. Ε, λοιπόν δεν είχα ποτέ ξαναματαδεί τόσο λαμπερά πρόσωπα, πρόσωπα που φαίνεται ότι περιμένουν την εκδίκησή τους. Ας όψεται το ότι αναρτώ σε ένα φιλελεύθερο, αποστασιοποιημένο και ανεξάρτητο μπλόγκ αλλιώς θα τους είχα στείλει όλους προ πολλού στον έξω από δώ... Η μόνη εικόνα άσχημη ομολογώ που μου έρχεται στο νου είναι αυτή των παλιών κομματόσκυλων και των 2 κομμάτων ανεξαιρέτως. Αισχροί, γλοιώδεις και ανεπιθύμητοι ψευτοδιανοούμενοι γραβατάκηδες με ούτε ένα πραγματικό ένσημο στο βιογραφικό τους, έλυναν και έδεναν ως προϊστάμενοι άκουσον άκουσον πολιτικών γραφείων διορίζοντας τον λαουτζίκο, που και αυτός με τη σειρά του έτρωγε....μισό κιλό ψωμί την ημέρα. Βέβαια, θα μου πείτε, υπήρχαν και άλλοι που έτρωγαν και 10 κιλά την ημέρα. Και θα σας απαντήσω ότι υπήρχαν ακόμα άλλοι οι οποίοι έφτιαχναν φούρνους και άλεθαν το αλεύρι χωρίς καν να αξίζουν. Αν προσέξεις ακόμα και σήμερα, οι ελάχιστοι εναπομείναντες που είναι πλέον δακτυλοδεικτούμενοι, υπεισέρχονται σε έναν αιώνιο πόλεμο, μία διαμάχη δίχως νικητή-ηττημένο.

               Μία διαμάχη που γίνεται για το θεαθήναι. Ποιός έκλεψε πιο λίγο... Ποιός είναι πιο ικανός..... Ποιός πείθει ποιο πολύ. Μία πειθώ που σήμερα έχει χάσει την παλιά της αίγλη πολύ απλά γιατί σήμερα γνωρίζεις εξ' αρχής ότι δεν είναι έτσι, ότι είναι αλλιώς και αυτό δεν αλλάζει εμπεριστατωμένα. Η μόνη στήριξη που μας απέμεινε, είναι αυτή των φίλων μας, των αντιμνημονιακών. Είναι ένα ημίμετρο κατ' εμέ που όμως τούτη τη βδομάδα μοιάζει να κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος και να είναι χρήσιμη όσο ποτέ. Και λέω ημίμετρα γιατί δεν είμαι σίγουρος ακόμα εάν μια θεωρητικά ανανεωτική/ριζική όπως θέλετε πείτε την, αλλαγή, δύναται να είναι η αφορμή για την πραγματική διέξοδο σε σχέση με κάποια θεωρητικά πάλι (μην παρεξηγηθώ), αλλαγή στα καθεστώτα. 
           Πάντως ακόμα και τώρα στα δύσκολα βλέπεις τις χρυσοκοστολογούμενες διαφημίσεις τους να ποζάρουν καθημερινά. Αλλά με την ίδια ευκολία που μπορείς πλέον να ξεχωρίσεις τους ψηφοφόρους τους, μπορείς να κατανοήσεις το μάρκετινγκ στον προεκλογικό τους αγώνα.....
Είπαμε, ηθική και μάνατζμεντ.......
           Υ.Γ. Όσοι δεν χορταίνουν ακόμα ύπνο και δεν προλαβαίνουν να ξυπνήσουν έως την Κυριακή στις 18:59, να μην στεναχωριούνται. Να ξέρουν απλά ότι θα είναι το τελευταίο τους "χουζούρεμα"….


























2 σχόλια: